torsdag 1 januari 2015

Årets 1:a!!..God fortsättning finingar!!
Är det bra med er? Här är allt bara bra. Lite sega efter en lååångt och fantastiskt trevligt nyårsfirande.


Vi hade turen att bli bjudna på samma ställe som året innan. Med samma underbara värdpar så blev det minst lika bra detta nyår. En applåd för Heléne och Catarina som fixar och trixar ihop detta. Så god mat och en härlig mix av härliga människor.


Några av oss var ju med förra året och några var helt nya ansikten för mej. 


Några blev ju lite extra snygga med fina masker som tidigare på kvällen fungerade som bordsdekoration.


Ett enormt efterrättsbord dukas upp. Alla bjudna tar med sej en efterrätt som sedan ställs fram och ja ni ser ju själva. Hur mycket som helst och gott var det.


Några från barnaskaran. Vi var inte mindre än 25 vuxna och 18 barn. Vart vi var? På stadens bästa ställe med bästa utsikten, Bolleberget och hantverksstugan.


Ikväll har vi gjort som alla andra, ätit pizza. Det blev årets första och förhoppningsvis så blir det inte så många fler heller.


Jag vill ju inte komma i den (o) form jag var som på bilden till höger igen. Det har inte gått fort att komma där jag är idag och jag kämpar fortfarande på med att komma dit jag vill. Men jag bryr mej inte om hur lång tid det tar utan huvudsaken är att det går åt rätt håll.


Jag och mannen på tolvslaget ute på toppen i skidbacken. Bästa stället med dom bästa att både avsluta och påbörja ett nytt år.


Oskrivna blad som ska fyllas. Vad det blir är upp till var och en att bestämma. 


Gott Nytt År!!
Kramar om...
Å.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar