torsdag 29 augusti 2013

Högvarv!


Tjing Tjing ! !

Hörrni full fart mot helgen nu verkligen.
Jag jobbar ju precis hela helgen men det känns helt ok ändå faktiskt. Har ju inte haft en sån på åtta veckor typ.
Nu på morgonen är det en frisk och krispig luft. Vi hade bara +5 när jag skjutsade underbaringen till bussen.
Hösten är här eller den närmar sej med stora steg nu känns det som.

Per automatik så börjar jag alltid fundera på renovering och börjar kika på olika inspiration. Min hjärna går berkligen på högvarv då. Det blir bara så när hösten knackar på. Här nedan ser ni härlig badrumsinspiration från Baazar. Sjukt snyggt om ni frågar mej :)

Apropå renovering så är det min tur idag igen. Har tid hos Lotta för det bästa man kan tänka sej. Exakt, kemisk peeling. Lite bryn och fransar ska också fixas. Har ni privat en sån behandling någon gång? Om inte så gör det. Jag har aldrig gjort nåt som är bättre. Den är en aningens beroendeframkallande, haha. Lotta har ju även en sida ' perfekt hud' som jag beställer allt ifrån till mitt ansikte. Jag kan sitta i lugn och ro och läsa om varje produkt och är det något jag är osäker på så är det bara att slå en signal eller så kikar jag in om jag är på stan och får hjälp. Så duktig och bra är hon och super service. Sen har hon ju smink ned och lite lull lull för oss tjejer som gillar det. 
Säger bara prova en behandling och få lite egotime som vi alla såå behöver.

Ha det gott

Å


onsdag 28 augusti 2013

Nystart!!


Taa daaa!!

Sitter i bilen och känner av träningen igår. Ja det blev ett Body Combat pass och säkert ser några av en en röd varningslampa som blinkar och syrener som väsnas.
Jag vet att jag inte borde träna egentligen men med sju veckors vila och jag inte blev bra i förkylningen av den så får det vara nog. Har börjat smyga igång lite lätt och har inte blivit sämre heller. Ikväll blir det klackarna i taket och skaka lite rumpa.

Kanske ses vi :)

Å




En dag.


Tjing och pling på ER!

Har ni det bra raringar??
Här knallar allt på precis som vanligt. Förkylt (ingen ändring där heller) sen i April och jobbelijobb. 

I lördags så tog vi en dagstur till Gävle med Filippa och JW jr. Det blev shopping, shopping, shopping, fika, shopping osv. Hade mina spenderarbyxor hemma ;) men lyckades göra av med en massa chash ialla fall. Det var väl tur att underbaringen hade sina på sej, verkligen.
Var och åt på Church Street Saloon som var andra gången för mej men första för dottern. Gillar deras koncept. Maten är god, inte super men ok. När man sitter och beställer så kastar personalen jordnötter på bordet som man får sitta och skala och äta medans man väntar på maten. Sen när dom serverar så drar personalen ner skalen på golvet. Ja ni kan ju tänka er själva hur det ser ut efter en kväll.

Ledig dag idag och det blir en tripp till Gävle för att byta ett par såå snygga Pleasejeans som jag köpte på 'Uthuset i stan'.

Ha en bra lilLörda

Å













fredag 23 augusti 2013

Färdig!!


Todeloooo!!

Så var det färdigjobbat för den här veckan. Ledig i helgen och lite mys och liten utflykt. Tog mej igenom ett danspass på eftermiddagen när jag vaknat och jäklar i min lilla låda vad man tappar fort eller ja på sisådär sex veckor.

Har inte tränat på såå många veckor men det har ju inte gjort mej piggare heller så nu kör jag på igen med mina träningar.

En sak som bubblar inom mej och har gjort det ett bra tag nu.
Att vara vuxen tycker jag är att bl a att man ska vara en bra förebild. Men att bestämma och bara visa sin makt för att man ska 'vinna' och för att man är just vuxen. Om det sen faktiskt är så att man sårar sina närmsta för sin egen vinnings skull det kommer man inte så långt med i längden. Det är så dåligt och det gör den vuxna människan så jäkla elak och korkad.

Gaaah, nu så får det vara nog med klagan för ett tag men vissa saker gör mej så förbannad.

 Ikväll blev det tacomys och ett glas ros'e ute i solen. Men det är inte riktigt den där varna kvällen utan lite rått i luften blev det när solen försvann bakom grannens tak. Men det ska ju bli fint och varmt hela helgen, tummen upp på det!!!

Trevlig fredagskväll finingar.

Å





onsdag 21 augusti 2013

Snart så.


Tjingeling!!

Sitter ute och det är fantastiskt varmt och skönt fast inte solen är riktigt framme. Väntar på att klockan ska bli slagen så att jag får sätta mej i bilen mot jobbet. Känns som en evighet sen jag jobbade och beroende på vem man frågar så skulle säkert en och annan hålla med mej.
Men snart så är det dax!!

Igår gick jag och mötte underbaringen när han kom från jobbet och vad fint det är nu. Kan gena mellan åkrarna och det växer 'hö' som glittrade som guld i solskenet. 
Nu blir det kolla nycklar, ta en kopp kaffe och checka det sista innan det bär iväg.

Ha det så bra alla besökare.

Å




tisdag 20 augusti 2013

En dag kvar...


Tjingeling!!

Vilket fint augustiväder vi har här. Såå varmt och skönt :)

Imorgon börjar jag jobba igen. Har ju varit sjukskriven ett tag och jag tror att det kan bli mer. Inte alls bra men penicillinkuren hjälpte inte riktigt hela vägen så risken att det tar om är stor.
Men jag börjar på så får vi se vart det slutar. Ska bli riktigt skojigt att få träffa alla jobbarkompisar igen.

Men idag fortsätter jakten på skorna, bootsen och den snygga toppen. Skolstart imorgon för Filippa som ska börja gymnasiet, what!!

Må så gott

Å



fredag 16 augusti 2013

Fredag igen.


Todelooo!!

Vaknar upp på bästa dagen, Fredag och solen skiner idag !

Hur har nidet finingar? Har ni regnat bort? Oj vilka skyfall det har kommit här i några dagar och för att inte tala om åska, hua.
Men igår var det klarblå himmel och sol så efterlängtat.

Har haft både bihålsinflammation och öroninflammation med en penicillinkur som heter duga. Har inte varit alls så fräsch alltså. Trött, trött och trött. Men nu hoppas jag att det ska vända efter tio dagars kuren.

Hittade dessa härliga bilder från Leila. Inte bara godsaker på faten nää. Härligt 'tittgodis' också.
Hörrni full fart in i helgen och idag ska jag försöka städa upp här hemma för det var verkligen ett tag sen.

Ha en fab Friday!!

Å





onsdag 14 augusti 2013

En liten sanning!!



Tjing Tjing!!

Kikar in till er senare men måste bara dela med mej av den här nu!!

Kom ihåg det alla!!

Å

tisdag 13 augusti 2013

Åren går...

....men kärleken består.


Tjingeling!!

Idag har vi både bröllopsdag och årsdag :) Inte mindre än 18 år har vi varit tillsammans och gifta i 8 år, lovely.

Jag kan säga att vi har haft händelserika år tillsammans och det har hänt massor med roliga saker. Underbart har det varit att få dela det med min man och mina underbara barn.

Ha det så bra alla finingar.

Å








fredag 9 augusti 2013

Fint..


Så var det ny vecka och snart har halva augusti dragit förbi. Fattar inte att snart är det höst och ruggigt. Hoppas på en riktigt fin färgsprakande höst med sol och värme.

Hittade denna fina inspirationsbild.
Le creuiset är så fina tycker jag. 

Nu händer det grejer här så got to go!

Ha en fin dag!!

Å



Ooops..!


Tjingeling!!

Dröm om min och underbaringens förvåning när vi upptäckte att snickaren stod på våran baksida och mätte. Ett samtal senare så berättade han att dom kommer och fixar taket idag, wiiiiih!

Inte nog med att det är veckans bästa ja ni vet, F R E D A G!! Och fast jag legat vaken sen klockan 03.24 så fick jag energi till att börja städa och fixa i köket.

Hittade lite tittgodis från Baazar i all hast också. Vill ha typ allt som vanligt :)

Go'morron på er

Å




torsdag 8 augusti 2013

I wish..


Tadaaa!

Då har jag sovit en stund igen. Vet inte om det bara beror på infektionen eller om penicillinet hjälper till att knocka mej också. Äter ju sex piller tre gånger om dagen så konstigt är det väl inte att jag är seg.
Men jag känner mej allt lite piggare idag tycker ja. Hoppas att det går åt rätt håll nu. 

Har köpt ett nygammalt bord. Ja ni vet det är gammalt men nytt för mej :)
Tänkte ha det i köket men som vanligt väntar jag på snickaren igen. Den här gången ska det byggas tak över halva vår solterass. Det kommer bli såå bra när det blir klart och en vägg mot sluttningen för lite omboning. Då har jag tänkt att vi ska ha vårt nuvarande köksbord där och till nästa sommar ska jag köpa dom där snygga korgstolarna från Ikea. 
Snickaren sa att det skulle vara klart innan helgen men nog känns väl det liiite tight om tiden nu va. 

Har ialla fall kollat in nya stolar till köket och fastnade för dom här nedan. Hela alltet är ju så läckert men känslan jag har för stolarna känner jag är helt rätt.
Nu gäller det bara att försöka hitta några i den stilen. Kanske vet någon av er var jag kan hitta dessa. Eller vet ni kanske vad dom heter t o m??
Berätta gärna i sånt fall så blir jag glad :D

Nu blir det en dusch innan jag ska köra Filippa till jobbet.

P & K

Å




The End.


Tjing på morgonkvisten!!

Jaa ni snart är min semester över för den här gången. Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mej men men.
Några guldkorn har jag ialla fall att tänka tillbaka på när mörkret kommer smygande.

Nog känns det som höst nu när vi gått in i Augusti. Jag tycker alltid det fast det har varit soligt och varmt. 
Sista måndagen i Juli så är det Grillnatta i vår stad. Det är uppträdande på scen och i år var det Topp Cats som stod för underhållningen.
Affärerna har öppet till 23.00 och det är människor överallt.
Men nästan varje år så är det fint väder just den dagen/kvällen. I år var inget undantag och det var första året på längen som jag var ledig också.

Karma Träningscenter hade sh'bam uppträdande med inspirerande Carmen i spetsen, så roligt och jätteduktiga var dom.
Frampå småtimmarna så gick vi vidare till ett nyöppnat ställe Lokal som håller till vid gamla lokstallarna. Där återförenades BeBop för en kväll och vilken kväll sen :)
Scenen som var en gammal perrong och bar himmel, grillbuffe och en massa människor. Det var hur bra som helst. En kväll jag kommer ta med mej när jag drar upp filten till hakan och det är mörkt och kallt ute.

Semester och varje morgon har jag klivit upp och kört min underbaring vid halv sju, zzzz. Så är det livet på landet och med en bil.
Fyra dagar kvar och nu hoppas jag att penicillinkuren ger resultat snart så jag får vara 'med på banan' dom sista dagarna. Trött på att vara krasslig nu.

Må så gott ni och var rädda om varandra.

Å