lördag 23 maj 2009

Semester!!!

Vem längtar inte efter lite semester? Jaaag och här är vi, Thailand. Gud så underbart, vila, sola, bada och en massa god mat.Kolla vilken härlig trädgård, precis en sån som jag skulle kunna tänka mej hemma hos mej.Tänk er att komma hem efter jobbet och gå till baren och fixa till nåt gott och sätta sej vid dammen med en härlig tidnig med en massa inspiration. Ja vem skulle ha nåt emot det?

Nu är det så att min familj och jag är inte i Thailand utan vi är kvar i härlig Hälsingland. Lyckades jag lura nån för en sekund eller två?
Kommer ni ihåg min granne som var med i Lantliv? Det är hennes fantastiska trädgård. Mmm visst har jag anledning att bli lite avis, lite?
Filippa och jag tog oss en prommis dit idag för att se vad för nytt hon (Maja) har fått in till sin fina gårdsbutik. En hel del var det kan jag meddela, men inget som fick följa med hem. Jo visst ja, några ljus, vita såklart och servetter i en härlig turkos färg med ett mönster som får en att tänka på Indiska sidentyger.

Nu får vi se om minsta sonen kommer med bussen snart. Igår "missade" han den så jag fick hämta honom i stan, halv två på natten. Då kan jag tala om att han var väldigt billig, haha.

Ha det gott och kramis, Åsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar