fredag 14 augusti 2009

10+4.

Middag för två? Nää inte riktigt men det blev middag för sex igår när vi hade bröllopsdag. Klart ungarna ska vara med, så säger vi alltid. Vi släpar med dom överallt och på allt som vi gör. Man kan säga att vi har väldigt dåligt med vuxentid. Men för fasiken vi mår ju som allra bäst när vi kan vara tillsammans och ha mysigt, roligt ja allt det där som gör livet värt att leva för ni vet. Men vi delar det så gärna med våra älskade barn.
Om någon undrar så delade vi inte vår bröllopsnatt med dom, det gjorde vi faktiskt bara med varandra.
Vi kom på att vi har varit tillsammans i 14 år i år och nästa år så är det lite av ett 15 års jubileum, gifta i 5 år och tillsammans i 15 år på självaste Fredagen 13 0nde dagen. Hur skrämmande är inte det?

Vi var på en fantastisk plats med en helt otrolig utsikt som heter Orbaden och den ligger här i Hälsingland.

En bild på våra "nygifta" händer. Jag som jobbar med färskvaror hela dagarna får ju inte ha naglar så ni må tro att jag var mallig för dessa som är i fejk men väldigt fina, ljust rosa lackade var dom.Här är vi glada och proppmätta. Jag, Jörgen och Jacob.

Adam, Filippa och Evelina som såklart också fick följa med. Hon är ju en av oss nu.
Hoppas alla ni som besöker mej får en härlig helg med mycket av det goda i livet vad det än må vara för just dej.
Kram Åsa.

1 kommentar:

  1. Tänk att jag glömde er men kom ihåg Christina på födelsedagen! Iofs så är väl det första gången på evigheter som jag ringer till henne på rätt dag och inte den 24:e när Sara fyller ist.
    Vilken dag det var och vad vackra ni var. Adams sång i kyrkan och den underbara underhållningen och den goda maten, tårtan och omgivningarna. Det är som i går!
    Sköt om er!

    SvaraRadera