söndag 22 mars 2009

Hjälp mej...

..att hålla alla tummar som ni har att nu detta går vägen för oss med försäljningen. Har haft visning idag och ett trevligt par från huvudstaden har visat ett stort intresse. Alla mina tummar är blåa av blodstop så nu behövs det förstärkning från alla som läser detta.
När man väntar på något så är det som att tiden står stilla, klockan har stannat liksom. Men dom skulle höra av sej innan onsdagen för då ska dom åka på semester till Sydafrika i fyra veckor (4). Inte klokt va ska man göra där så längen. Vad hittar man på att göra i så många dagar, neej usch. Hellre stannar jag här och funderar på om jag ska ta av mej jackan i vårsolen eller om jag ska skotta snö för nu kommer det mera och mera ska det bli.


Om jag bluffar? Klart att jag gör. Det finns inget jag hellre vill nu än att åka på en liten semester. Jag nöjer mej med 1 kanske 2 veckor jag.
Kanske sen i höst om allt har löst sej då kan det bli nåt kanske.

Denna kakelugn har vi i "verandarummet". Den är väldigt udda i sitt utseénde. Syns dåligt men den är grön, buteljgrön. Till vänster om den så sitter den stora klockan som är på kortet ovan.
Den ärvde Jörgen efter sin pappa när han "bytte planhalva". Ja det är så vi ser på det i sånna lägen när någon går bort, det blir inte fullt lika dramatiskt slut på allt då och vi ska alla samsas där sen oxå.
Dramatiskt är det på Beck ikväll oxå har jag förstått av dom andra i familjen. Adam och Ewe kom hem med ett kilo smågodis så jag tänkte att jag ska göra dom sällskap i tvsoffan innan allt tar slut. Men hann ju med två + i taket inlägg idag. Imorron händer det nåt igen som jag berättar om nästa gång, kramis alla från mej, Åsa.

2 kommentarer:

 1. Gomorron !!
  Jag håller också mina tummar för dig...hoppas att dom köper det !!!
  Visst skulle det väl vara skönt att få åka bort...bara sola och ta dagen som den kommer...
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 2. Hej igen..
  Jag håller verkligen tummarna för dej!! Kul med alla bloggare som är så morgonpigga..Kan det ha med åldern att göra? Ha,ha...hur blir det då när vi är 70+??? Lycka till än en gång!!

  SvaraRadera