onsdag 11 mars 2009

Troll eller Häxa?

Idag har det snöat IGEN! Det vill liksom inte ge sej alls. Men jag tror att vi får en riktig vår, en fantastisk sommar, en färgsprakande höst och en grön vinter, haha.


Bänken i köket ser ut så här nu. Men jag blir aldrig nöjd med den. Tycker egentligen inte om att ha en massa saker på den och samtidigt tycker jag att det blir för kalt och tråkigt om det är för lite oxå. Sen är perkulatorn inte alls fin heller. Jag ska till och fylla år snart så man kanske skulle ta och önska sej en Mocca Master då. En vit såklart.

Den här fina vågen har Lisa i sitt köksfönster. Den har hon fått av mamman våran. Hon har fått många fina saker efter både farmor och våran mamma. En del har jag visat och en del kommer senare.

Har idag varit i butiken och jobbat. Jag blir så lugn av att vara där och det känns så bra och roligt oxå. Min vän som äger den hon är ett riktigt medium. Ja lite läskigt är det tycker jag. Men oxå spännande. Hon har lite healing och privata sittningar blandat med massage och zonterapi. Jag har ett livs levande troll eller häxa som chef, det ni.
Gissa om hon har att göra, det blir ju en stor bredd på kunderna när hon kan så mycket.
Ser ni den orangea med dom vita prickarna som står i krukan? Det är min kompis "Spikis" det. Det är den som gör under med mej i sängen. Ja, jag menar att jag lägger mej på den när jag ska sova och under tiden så gör den sitt. Och inte klagar den på att den är trött heller, super va?
Nu ska jag ta fram kvällsfrukost som vi kallar det och sen blir det min gull tös Leila.
Ha det gött och kramisar från mej, Åsa.1 kommentar:

  1. Jag är precis likadan, jag tycker om att röja bort så att det blir undanplockat och RENT. Fast ändå trivs jag med prylar runt omkring mej, det känns mer hemtrevligt. Dessutom tror jag att våra vänner tycker det är skönt att komma hem till oss när dom ser att man kan ha det lite rörigt( eller mysigt)...kram på dej. Ha en bra helg!!

    SvaraRadera