söndag 8 mars 2009

It´s over!!!

Japp då var bandysäsongen över. Det gick inte vägen, förlust med 11-6. Ja ja men dom har gjort det jättebra tycker jag. Och Jacob har haft ännu en säsong med tre lag att spela med, P16, P17 och P19 + ett landslagsläger. Bra jobbat gubben min.
Nu åker dom hem i buss och väntas vara framme vid o3.00 ca. Värnersborg ligger en bit bort från oss ungefär 55 mil tror jag.
Min tallrikshylla som jag köpte på Eriks Hjälpen för 35:-. Men då var den "bajs"brun. Vet inte om det har kunnat se det tidigare men här syns det att vi har sånna där gammeldags elbrytare i svart. Tycker dom är så läckra och sen en bra brytning mot det vita.

Här är bulldegen och nu ska den jäsas. Har en snygg bakmaskin va? Tänk när jag skickade efter den så sa jag inget till Raringen. När paketet kom så fick han en riktig funderare påvad det kunde vara som vägde så mycket;-Jaha nåt mer som ska stå på bänken och samla damm, sa han när han fick se vad det var. -Kul kul, tyckte jag.

Ja och här står den och dammar, haha. Faktiskt så används den ganska flitigt så den hinner inte samla på sej så mycket.
Tänk vad jag är nöjd med att vi valde denna porslinsho. När vi funderade på om vi skulle ha denna eller med två vaskar så var det inte lika enkelt först. Men sen kom jag på när jag stod och diskade en långpanna i min gamla att det skulle vara skönt med en stor så att man får plats utan att ha vatten i halva köket.
Tänk jag köpte dessa servetter på Åhlen´s och sen när jag var dit nån vecka senare så hade dom fått in dessa matchande burkar oxå. Kliade lite i fingrarna och sen var den min för en ynka femtiolapp.


Här har vi kardemummaknutarna och nu ska här fikas innan jag ska lägga mej. Efter två stycken halv fem mornar så känner jag mej rätt nöjd nu.
Hoppas ni får en bra start på nya veckan och ha det så bra.
Kramisar Åsa

3 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder!! Bakmaskinen är UNDERBAR!!! Har tittat på dom men dom är ju så dyra..Min älskling sa faktiskt igår att jag skulle behöva en, gulligt va? Det var när jag stod och handrörde bulldegen i 8 minuter, hm..Den skulle ju inte damma igen här heller. Ha en bra vecka!!

  SvaraRadera
 2. Men attans jag borde förstått att det var Jörgen. Du har ju berättat att han är skallig... hade verkligen ingen aning.
  Min Adam var i Vänersborg förra söndan o fick torsk. Inga roliga resor med dom avstånden!
  Nej, nu ska jag till Ikea o köpa ett hundratal ljusförpackningar, huvva! Men Adam får vara bärare. Haha, slapp han gyma idag...
  Ha det gott Åsa!
  kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad fint du har det och vad mysigt med ett eget café! Ha det så bra!

  Katarina

  SvaraRadera