torsdag 19 mars 2009

Med stor sorg i mitt hjärta.

Hejsan allihopa!
Jag kan meddela att jag inte har slutat blogga, men nu är det mycket i mitt liv.
Nej vi har inte fått caffeét sålt.
Ja jag jobbar mycket nu och är helt slut.
Sen är det så att min farmor är dålig och ligger på sjukhus. Har idag varit upp och hälsat på henne och det känns inte som att det kommer att gå någe bra. Men hon har levt ett långt liv, dryga 94 år och jag är så glad att jag har haft henne i mitt liv, fått lära känna en sån fantastiskt fin människa. Egentligen är hon inte min riktiga farmor utan min mammas sambos mamma. Men vad gör väl det. Hon har funnits där för mej när jag har behövt någon "vuxen" att prata med.
För mej är hon den bästa farmor jag har.

Från det ena till lite nytt i mitt hus. Har köpt dessa fina ljusstakar i fattigmanssilver. Har inte bestämt mej än var dom ska stå så dom hamnade här tills vidare.

Dom är rätt höga så man kanske skulle hitta en plats på golvet, fast då är risken väldigt stor att dom går sönder. Tycker att det är som förgjort i detta hus att försöka ha nåt helt. Vet inte men det verkar som om motoriken på mina grabbar stämmer lika bra med en sexåring ibland.
Det är en massa armar och ben överallt känns det som, eller beror det på att dom har blivit så stora (190cm lång) och tar sån himla massa plats.
Jag kan känna att jag liksom inte riktigt får plats ibland.
Ett skåp som står inne i "verandan" med lite kort på. Har inte riktigt tagit beslutet om jag ska slänga ut det eller inte. Jag har köpt en så förbaskat fin chiffonje tror jag att det heter och inte vet jag om jag stavat rätt heller.
Men det är en sån med en massa småfack i och man kan fälla fram en skiva så blir det som ett skrivbord. Men ni skulle bara se färgen så hemsk att jag kan inte ha den inne änns, inte innan jag har målat den. Men jag ska ta och rota fram den och knäppa ett före och efter kort på den så får ni se vilken skillnad det kommer att bli.
Imorron är det Fredag igen och då har vi fika i min kompis butik, ska vara där mellan tre och sex. Vi köper nåt extra smarrigt och riktigt njuter av varje tugga, ja vi pratar knappast heller. Tittar på varann och bara nickar mer behövs inte. Ja sen så måste ju jag slänga ur mej nåt så att vi får skratta hysteriskt galet ett tag.
Ha de gött och sov likaså för nu blir det sängen för mej.
Kramis Åsa.3 kommentarer:

 1. Gomorron i stugan!! Ja,jag förstår verkligen att du har det jobbigt..Speciellt när det blir många orosmoment på en och samma gång. Hoppas det löser sig med cafeet. Men iallafall så är du en hejare på att stava chiffonje rätt!!!
  Jag har drabbats av nån kombination av vårtrötthet och förkylning så jag somnar var och varannan kväll med Hugo. Har knappt tagit ett foto eller läst nån blogg på hela veckan, MEN nu är det fredag och helg så nu blir det andra bullar! Ha en trevlig helg. Kram Ingalill

  SvaraRadera
 2. Ett gammalt Segersta-skåp det där på bilden va, som du funderar på att slänga ut alltså?

  SvaraRadera
 3. Nä men å vad trist att ni säljer cafeet, eller känns det inte så? (jag hade nämligen älskat att ha ett..hm). Var det svårt att få det att gå runt; krävdes grymt med jobb? Bakade ni själva? Attans att det inte låg i Norrbotten.
  Hoppas det ordnar sig, ha det bra!

  SvaraRadera