torsdag 16 april 2009

Efter snö blir det tö.

Kolla bara kolla. Så här såg det ut imorse här hemma, fy tusan vad tråkigt. Men jag kan ju trösta mej själv och alla andra att det blir bättre.Här satt vi och solade och grillade för bara någon dag sen.Känns inte som att jag vill stå där ute och grilla idag. Vet ni att för ganska precis ett år sen började vi vår renovering på nedervåningen. Hua vi gick på golvåsarna och på vissa ställen var det hål rätt ner i backen. Det snöade då åxå å attans kallt hade vi här inne då.

Idag är dag tre på GI helvetet. Jag vägde mej i morse och endast 0.8 har jag gått ner. Ja jag vet att det är väl bra egentligen men jag vet att det bara är vätska och om jag bara kollar åt det håll som jag har allt som är "förbjudet" just nu så går jag upp.
Nä man kanske skulle prova att tvätta sej med nya YES nästa gång jag duschar. Ja för jag läste på flaskan att det står att den effektivt löser upp fett.

Nu ska jag snart hämta Raringen på jobbet och innan dess ska jag plocka i och ur diskmaskinen och slänga i en maskin tvätt. Men då är det bråttom för ska vara där om en kvart. Många kramisar Åsa.

1 kommentar:

  1. Kära Åsa. tycker du är jätteduktig att hålla fast vid dieten. önskar jag kunde nöja mej med sötmandlar i stället för "karra". Kramis från "gammel Åsa" på ica.

    SvaraRadera