söndag 19 april 2009

När min morgon..

,,är som allra bäst. Det är när jag får kliva upp på morron och komma ner i lugnet och tystnaden helt ensam då mår jag som bäst. Det händer inte ofta men när det gör det då blir jag glad.
Den här helgen har inte varit så lugn. I fredags jobbade jag på ICA och började sju på morron och slutade fem. Men inte är dagen slut för det , ni vet handla hem göra mat (men där var jag lat) det blev att hämta en kebabtallrik. Åt den men jag delade med Filippa och jag åt inte ett enda strips, yes! Sen tvätta en hel del kläder, igen. Efter att ha varit hemma i ca en timme så fick jag åka in till stan och hämta Adam, Jacob och Jörgen. Hem fixa mat åt dom och fortsätta med tvätten och sen i säng fram emot 23.30, snark.Lite bilder från vardagsrummet. Soffan är egentligen tegelröd och svärmors men jag vill ha en vit så jag beställde ett vitt och ett beiget överdrag, ja jag kunde inte bestämma mej för vilket som skulle vara bäst. Men jag har fattat ett beslut och det vita vinner. Så nu kan jag köpa två till vita som ombyte när man tvättar det ena paret. Och det kan jag intyga att det behövs, ofta.
När jag har fostrat alla till att det är vitt och man äter inte i soffan ja då ska jag köpa mej en snygg och vit Howard.Det ser sällan ut så här i sofforna. Det blir ju så att när min övriga familj som jag tror har nåt släng åt "hängröv" eller någonting ditåt sitter, så hänger liksom tyget ner sej. Men imorse så fick jag grejja till det och dammsuga för dom åt chips där igår och det fanns det överallt kan jag lova. Så jag fick sitta i mitt lugn ett tag nystädat med en kopp nygjort kaffe, mmm. Ja då begär jag inte mycket, eller?

Jag gick till sängs redan vid halv tio igår för mitt jobbschema var 7-18.30. Sen när man kommer hem och jag måste laga mat, om det ska bli nåt och städa och det är samma sak där. Ja då kan jag berätta att jag var skapligt nöjd då.Så här blev det efter det att vi flyttat runt lite prylar och möbler i köket. Men jag har en annan tanke om hur det ska bli där. Men ett steg i taget och tar det lite försiktigt så blir det nog bra.
Har varit i Söderhamn hela dagen med lillstrumpan för hon och tolv till håller på att träna till en show som har premiär till helgen som kommer. Har nu lagat lite mat, lax med franska örter. Det blir bra det efter att jag vart och kollat på Adam när han spelat match.
Ha det gott alla och många kramar från mej.

PS`Blev ett långt inlägg med tokmycket text. Blir så ibland `DS

1 kommentar:

  1. Åh, vad vackert du har det!! Visst är det underbart att vara uppe först på morgonen en stund?? Jag brukar sätta mej med en kopp kaffe i gungstolen och baara njuta...

    SvaraRadera