söndag 12 april 2009

Proppmätt!!

Hej hopp!
Vill bara önska alla en fortsatt trevlig påsk. Här har det varit 21´C i solen idag, härligt. Har jobbat igår och sen kom min mamma, Östen och min syster Lisa hit på mat.
Jag och Filippa skyndade oss att göra en exotisk planka och jag hann även göra en limepaj. Den har jag hittat receptet på i nån blogg, supergod var den.När jag äter en god middag så kan jag äta hur mycket som hellst. Jag äter som om varje måltid är den sista, ever. Jag blir så himla proppmätt och sen mår jag inte så bra alls. Aldrig lär jag mej att äta med förstånd.

Idag gjorde jag ett snabbesök på Villa Vanilj. Där hade jag missat en jättefin ljuskrona. Den skulle passa jättebra ovanför bordet vid soffan. Hon hade även gjort om i en hörna med ett skrivbord och konsollhylla. Hoppas verkligen att hon kommer att beställa hem enbart konsoller som man kan måla i den färg man själv vill ha. Sen är det ju bra för då kan man ha vilken längd på hyllan man vill också.Här är ljuskronan. Snygg eller inte? Snygg såklart.
Här är den också och kolla vilken fin kakelugn som står där i butiken.

Ja nu sitter jag här med ett glas rött och spanar in vad ni gör/gjort i påsk.
Kramisar till er alla, Åsa.

1 kommentar:

  1. hej och god fortsättning på påsken,
    tack för erbjudandet om recept. Jag tar emot allt med tacksamhet.Ska väl ha någon god tårta att servera på studenten så har du något bra förslag...
    kram Susanne

    SvaraRadera