onsdag 15 april 2009

Lättlurad?

Go`kväll i alla stugor! Här har ni en brutta som är trött och lite lagom grinig sådär.
Ja vad ska man ta sej till när vi har nybakade scones som Filippa har gjort och min goda morotskaka. Kan lova er att det är världens godaste, ja åtminstone nu. Men det är väl aldrig rätt tillfälle att försöka göra en någon sånär kropp av min. Alltid så ser jag saker som jag vill ha att stoppa i mej.
Tänk att jag till och med försökte övertala mej själv med en så dålig ursäkt som; Om jag inte fikar upp det här nu så blir det soporna. Va har ni hört så uselt. Herre min dar, jag bor väl inte själv heller.
Nej mina systrar "upp till kamp" nu ska muffinsmidjan bort.Får hålla tillgodo med en caffe latte ikväll åxå. Ja det kan man tycka är lite vardagslyx. Men inte för mej, tyvärr. Inte när jag dricker sånna för att hålla min kvidande mage tyst. Men jag är duktig på att lura mej själv.Men nog ser den god ut och med kanel på toppen blir den fulländad. Om jag blir sugen på choklad så tar jag cacao på istället.
Koppen har jag köpt på Dollar Store för 10:- och assietten kostade 20:-. Som hittat alltså.

Nej nu ska jag dra en dragkedja över munnen innan Leila på landet börjar. Hon blir man ju frestad av att se bara och det ska bli kul att se vad hon trollar till ikväll.
Jag kanske skulle sätta på Jörgen en flytväst så att han inte druknar när snålvattnet börjar rinna.
Ha en skön kväll och bästa kramisar från mej.

3 kommentarer:

 1. Hej,
  Åh tack för besöket hos mig! kul å få träffa på en Hälsing...spännade vart driver du ditt café?

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Ja fy vad lett det är när man gillar godsaker å de bara vill ligga kring midjan...vi är många med det problemet! Urk. (En tröst i nöden kan vara skivade äpplen i mikron, med lite kanel på...å kanske en matsked kesella vanilj).
  Ha det bra!!!!!

  SvaraRadera
 3. Fredagsfika hela veckan, vad gulligt!! Visst är det väl så när man gillar att baka och laga mat. Nog längtar man efter gofika och gomat, eller hur? Helst varje dag....

  SvaraRadera