tisdag 24 februari 2009

Det gick inte hela vägen..

Den här fina kaminen har min syster Lisa på övervåningen. Jag tror inte att det eldas nåt i den men den är ju väldigt fin att titta på. Hon har en vedspis i köket oxå men den är inte i bruk. Det är en sån där vit emaljerad med ugn i. Jag är inte så bra på att förklara men många hade sånna förr. Men nu tror jag att många sätter in gjutjärn ist. Det finns ju jättemånga fina sånna.


Ja så var det slutspelat för Jacob och hans bandylag. Det blev en till förlust ikväll, hela 14-2 vann dom med Västerås hemma. Ett mål gjorde han ialla fall och dom har gjort det väldigt bra, tycker jag. Som mamma så är man ju stolt oavsett hur det går. Så klockan två kommer dom hem inatt. Då är det bara att klä på sej och åka de fyra milen och hämta honom. Sen är det upp och jobba som gäller vid sju, pigg och glad.

Filippa ska ta tåget till sin faster Marit och hennes Jacob, ja många Jacob blir det. Det är första gången som hon åker tåg själv men det ska nog gå bra.Dom ska på äventyrsbad och på torsdag skulle det bli bak tror jag. Kanske blir det muffins. Sen kommer hon hem på fredag eftermiddag. Skönt att hon kan åka iväg när vi bara jobbar. Sen kan hon ju vara med sin lilla kusin Eira oxå.

Imorron kväll så kommer Adam hem oxå. Då ska det bli kul att höra hur han har haft det och hur det gått med tv inspelningen.
Nu ska jag se på Victoria Silvstedt på fyran. Hon är ju här ifrån där jag är så det är lite roligt att titta på tycker jag.
Kramis Åsa.
P.S. Har ätit två semlor idag, men nu räcker det för i år. D.S
1 kommentar:

  1. Tack för titten! Härliga muffins! Hemmet du undrade över finns i Jeanne darcs tidning Magasinet Kraam Susanne

    SvaraRadera