tisdag 17 februari 2009

Lugnt och skönt?

En till bild från köket och spisen. Här syns det ännu mer hur öppet det blev när vi rev väggen mellan köket och v-rummet. Kolla in klockan, den är lite över halv nio. Och som ni ser så ska vi äta middag nu. Ja vi lever lite som taikon i vår familj. Det är väldigt sällan som vi äter tillsammans i den här familjen. Idag te x, Adam åt vid halv fem, jag och Filippa halv nio, Raringen ska äta när han kommer hem vid halv tio och Jacob vid elva ikväll. Han är på bandyträning nu.

På fredag spelar han semifinal i SM-bandy för dom som är födda -93. Det ska bli väldigt kul att se, men dom har tufft motstånd.

Dom möter Västerås hemma och sen en gång borta. Det är bara att hålla tummen.


Nu ska jag jobba på Scandic i två dagar så det är upp med tuppen som gäller. Eller jag tror jag går upp före den oxå, nämligen klockan fyra.
Nu måste jag hämta Raringen, han kommer med bussen nu. Sen är det lite fix med tvätten och sen måste jag vitsåpa golvet. Sen är det Jacob som ska hämtas om en dryg timme.

Efter det mina vänner gör jag inte många knop. Då får spikmattan fixa en god natts sömn.

Jag har tänkt aytt jag ska knäppa en massa nya kort men jag hinner inte med riktigt. Få se i helgen hur det blir med tiden då.

Kramisar från Åsa.2 kommentarer:

  1. du är så duktig svärmorsan :D inte många timmars sömn du får inte, ändå orkar du hålla igång! en eloge för dig :)
    Godnatt puss och kram!
    /Ewe

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig blogg du har!! Jag känner igen det där med att aldrig kunna äta tillsammans, har också killar som tränar mycket, men här är det ishockey som gäller. Jag kikar gärna in här igen och hoppas det inte gör nåt om jag lägger till dig på min sida. Ha det bra! Kicki

    SvaraRadera