fredag 6 februari 2009

I väntans tider.

Väntar på att Let`s dance ska börja, och sluta oxå faktiskt. Känner att jag hade kunnat hoppa det ikväll.
Vi har dukat upp med grönsaker och dipp, igen. Ja det är ju så himla gott att Filippa föredrar det istället för godis och chips. Har försökt att ta några bilder från vår omgjorda del i vardagsrummet. Fönstren har jag hämtat från min mamma och hennes sambo Östen. Dom har en hel del fönster ute på ladan. Innan var det ett enda stort rum men jag ville försöka skapa en "liten" veranda känsla här inne.

Ja här ser man bättre, fönstren alltså. Dom var i en massa olika färger men med lite vit färg så blev det inte så pjåkigt.
Ja då var det klart, utröstningen. Hasse får börja leta bovar igen, eller kanske blir det poliserna i Malmö.
Tur att dom inte är poliser i min stad. Jag syftar på dom som bandat sej själva och sagt en massa tokigheter om utlänningarna i Rosengård.

Imorron ska Jacob gå modell och visa balkläder på ett hotell här i stan. Så det blir väl att dra på sej pingvindräkten (fracken) för killarna. Dom ska gå varje heltimme mellan kl 12 och 18. Evelina ska oxå gå, hon ska visa balklänningar. Synd att Adam ska jobba, annars skulle han oxå ha vart med. Har hjälpt oss på dan mitt i lunchen idag och det var tur han kom för annars hade det inte blivit så kul för gästerna. Det blir lång väntetid om man ska laga all mat själv. Även svärmor hjälper till om dagarna ibland, tack snälla för de

Ok, här kommer en bild till från den murade spiskåpan. Hyllan är inte klar än. Den ska spacklas en gång till och slipas och sen målas vit den med. Här är den helt obehandlad, typ cementgrå.
Som synes är vår vedspis inte den vackraste, men den fyller funktionen "att göra varmt". Vi har annars direktelsverkande element och dom vill vi spara på. Så den spisen ger ifrån sej mycket värme och det behövs.
Gissa vad, bara jag är uppe, haha. Ska hoppa i bingen jag med, så sov sött alla och mången kram, Åsa.


1 kommentar:

 1. Gomorron därborta !
  Åhh, himmel avd fint du har det, är det en vägg med infällda fönster i ? Sååå snyggt...jag vill ha det mellan vårt v-rum och matsal..
  Ha en fin helg
  Jag jobbar hela helgen, du vet vi har ju öppet alla dagar, även Söndagar
  Kraam Anette

  SvaraRadera