söndag 8 februari 2009

Första deltävlingen,,,

,, är nu avklarad. Ja vad säger man om första Melodifestival tävlingen? Jag har en dotter och en man som är riktiga "melodifestival nördar". Vi har varenda dvd + 50 års dvdn och vare sej man vill eller inte så får man se och höra en massa schlagers i tid och otid

Filippa älskar det här med show och dans. Och Raringen är en gammal DJ. Så att det pratas musik och sång här hemma är väl inte så konstigt. Sen är det så att hon är med i allt vad sång och musik har att erbjuda. Trots att hon bara var sex år och hade gipsskena på ena foten så skulle hon vara med i en tävling där man ska mima till en artist och vara så lik den som möjligt. Hon har en sju jädrans tävlarskalle den tjejjen. Sen har det fortsatt så och nu när hon är elva år så tävlar hon oxå fast nu sjunger hon själv.
Adam har oxå sjungit, inte tävlat dock men han har en fantastisk röst. Synd att han inte tror det själv så nu har han slutat. Det var lika med dansen, jätteduktig där med men nu har han lagt av med den oxå. Nu är det fotboll som gäller och där går det oxå bra. Det gäller att stötta sina barn i det dom håller på med, tycker jag. Oavsett vad det är för något så är det bra att dom får göra det dom gillar och dom lär sej ju så mycket av det med.


Som Jacob med sin bandy te x. Inte tycker jag att det är så kul att kliva upp fem på morron för att hämta hem han när han kommer från nån cup. Men man gör det för att det är ju nåt som han lever för och är viktigt för honom.
Jag hittar min energi påfyllnad från er ALLA med era fina bloggar. Sen får jag ju en massa energi av mina barn oxå såklart. Det finns inget så härligt som att se sina barn utöva det dom gör och det är ju spridda skurar och jag är sysselsatt hela året kan ni tro.

Ja en bild ska jag väl bjuda på oxå. Den här är tagen från v-rummet mot "veranda" delen. Suddig blev den oxå men lite ser man iaf.

Någon som vet hur man för in statistik i högerspalten? Skulle va kul att se om det är någon som är in och kollar här, eller om jag sitter och skriver till mej själv. Jag vet att Lanlif´s Anette är in för hon lämnar en kommentar då och då och jag blir så attans glad.

Sen har vi Magnus som hör av sej. Han är en man som har kommit att betyda väldigt mycket för mej, för oss alla faktiskt. Tack för att du finns.
Jag ska berätta historien om hur vi har lärt känna varann. Men inte idag för nu ska jag ut och skotta snö med Jacob för här har vi snökaos.

Kramisar Åsa.

2 kommentarer:

 1. Hallo !!
  Vad roligt att du ringde nyss, vet du, nu när jag läser dina inlägg så hör jag liksom din röst och din dialekt !!
  Roligt sen att höra om den där Magnus...
  ha nu en fortsatt bra dag, jag får strax stänga butiken och gå hem...bara man inte fastnar med bilen, det har kommit mängder med snö..
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 2. Jag fick hjälp av min dotter för en vecka sedan, det är ju faktiskt helkul att se att nån är inne och tittar. Min blogg är ju bara 2 veckor..hur som helst vet jag att hon klippte ut det mesta av det sk. dataspråket och klistrade in det som en gadget. Om du klickar på den jag har kanske du hamnar på den sidan? Hoppas du fick lite hjälp iallafall??

  SvaraRadera