måndag 2 februari 2009

Tur att man glömmer fort..

..fy jag fryser bara jag ser det. Här har vi flyttat väggen så att den går jämns med dörröppningen. Där det är blått och lila på väggen är vår gamla toa, dusch och tvättutrymme.
Där det lilla fönstret är var i toan och sen gick det en vägg direkt till höger om det och liksom fram till dörröppningen.

Nu har Adams rum hamnat där inne. Med jättefint vitmålat spontat tak. Men inga vita väggar och möbler där inte. Alla barnen sa att dom absolut inte ville ha vitt i sina rum, så det slapp dom.
Dörrren till vänster leder in till vår nya toa/dusch och tvättstugaKolla golvet, bara golvåsar och sågspån och typ +3`C . Ja det är en himla tur att man glömmer fort.

Här ser man att väggarna har kommit upp och golvet är lagt. Det ligger skivor över för att skydda det. Det är ett obehandlat furagolv i köket där. Men nu är det först lutat två gånger sen oljat med en vitpigmenterad olja och efter det så har vi vitsåpat det och det är nåt jag gör varje gång jag tvättar det.

Från den här vinkeln ser man ett annat fönster i köket. Står och fotar i den nya öppningen in till vardagsrummet Man ser det gamla kaklet och språnget till vänster där spisen ska stå.

Ja där fick jag in lite mera foton från renoveringen. Ja ja jag ska lägga in dom nya bilderna, men jag måste knäppa dom först. Få se hur jag hinner i helgen, för vi har så ofantligt mycket på jobbet nu. Jag vill ju ändå att det ska va fint när ni kmr på besök.

Sov gott alla och kramisar.

3 kommentarer:

 1. Ojjj, vilken renovering ni har gjort !!
  Himmel alltså vad ni är duktiga !!
  Ska bli roligt att få se hur det blev..
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 2. Jepp,så går det till,jag känner igen röran från när jag själv byggde om badrummet...skönt att ni klarade biffen och samtidigt höll ihop the family,alla klarar inte det...bra gjort och en stooor björnkram från Magnus. Ps Men var tog stortipparen vägen??? Ds

  SvaraRadera
 3. Den "anonyme" har fullt upp med packet och frugan just nu.Båda fronterna kräver 150% av 193 cm Magnus.Den 18:e smäller det men det blir inget gig vid skivsläppet tyvärr!Lite journalister och småtugg och låtar i högtalare är det senaste budet...jag återkommer!Björnkram Magnus

  SvaraRadera