tisdag 16 juni 2009

Himlen är oskyldigt blå.

God morgon!
Idag har jag inte kunnat sova sen klockan halv fyra, typ. Jag skrev ju att nu måste här göras nåt åt min muffinsmidja och då tänkte jag varför vänta till måndag.
Sagt och gjort, i söndags gick jag på mitt första pass på pump på tre år. Det var hur kul som helst och tänkte att det är väl bara att boka upp sej på ett nytt imorgon (måndag). Det är ett jättedåligt boknings system, tycker jag men det är bara att gilla läget om det ska bli nåt gjort.
Ialla fall så blev det ett till pass igår, lika härligt då. Men inatt har jag inte kunnat sova mycket. Jäklar vilken träningsvärk. Jag har så ont att det inte går att röra mej en liten smula alls.
Men jag ska gå på afrodans ikväll, hur det nu ska gå till. Om någon som brukar gå dit ser mej där ikväll så vet ni nu varför jag ser lite knasig ut när jag rör mej. Får gå baklänges ner för trappan tom.Denna härliga veranda har min hemliga vän. Jättemysig och riktigt lummig blir den när vildvinet börjar ta fart och växa i taket också.
Fint med en stege att ställa olika krukor på med olika växter i och göra små stilleben.
Det rinner en bäck nedanför huset och det är väldigt rogivande att höra vattnet porla förbi.
Ser fram emot en vinkväll där i sommar.

Här skiner solen nu men det blåser kallt, kanske blir det varmare nu snart.
Nej nu måste jag städa undan lite och gör mej iordning för jag har nåt viktigt på gång klockn nio.
Puss och kram till Adam och Jacob, älskar er.

Ha det så bra alla ni som besöker mej, Åsa.

1 kommentar:

  1. MEN Åsagumman, du måste stretcha! Det här går inte. Du har vare sig du vill eller inte fyllt 40 och jag som bara är 37 har stora problem efter dylika arbetsinsatser om jag inte sträcker lite på kroppen efteråt.
    Keep up the good work! Det är inte alla som tar tag i sin träning på semestern vill jag lova! Kramar Gagga

    SvaraRadera