lördag 6 juni 2009

Upp till kamp!!Här hemma blir det lugnt, ialla fall tills fotbollen börjar. Men det blir inte nåt nationaldagsfirande för våran del. Kan tycka att det är både skönt och lite tråkigt att vi inte tar oss ork att fira vårt modersland.
Undrar hur det hade varit om vi bodde i Norge? Hade jag firat då eller skulle det som jag tycker nu tycka "vad skönt med en extra helgdag"?Jag tänker snart sätta igång med lite städning. Är trögstartad idag, eftersom jag var uppe till halv tre inatt.
På eftermidagen ska vi åka till mycket kära vänner med lite nybakat. Dom har precis flyttat och bor i ett kaos och då kan det vara både gott och skönt med en "laglig" fikapaus.

Vet att dom gillar min kladdkaka med grädde, så det får nog bli en sån och lite chokladbollar.

Om jag frågar snällt så kanske jag får knäppa lite kort. Dom ska nämligen bygga till en övervåning och en storrenovering är väl också nödvändig om jag förstår dom rätt.
Kan bli en aning spännnade att se vad som händer där, speciellt då hon kommer från Danmark och har en massa härliga ideèr.

Mitt prat om målning här hemma det är som bortblåst. Fattar inte var all min inspiration och kreativitet tog vägen. Inte bor den här hos mej nu åtminstone. Kanske den försvann med solen och värmen.
Hoppas att den ska komma tillbaka inom kort så att det blir klart nån gång.

Hej Sverige!!!! Ikväll får vi se om vi vinner i fotbollen över Danmark också, hoppas.

Njut om så inte av ett fint väder men av varandra och kanske nån speciell person, mat och dryck. Det tänker jag göra, av alla delarna.

Kramis Åsa.

1 kommentar:

  1. Vad härligt att få besök av nån som har gofika med sig!!!! Perfekt att ha vänner som kan det där med "fika"...
    Ha en skön kväll!!!

    SvaraRadera