tisdag 2 juni 2009

Minnen.

Jag har gått igenom lite bilder från vår renovering och hittade dom här från vår lilla hall. Det gick att gå igenom från köket in till vardagsrummet förut och det syns här där dörren fortfarande är kvar.Ett snyggt golv vi har här, eller hur?Nu är dörren borta och den nya väggen är på plats. Ingången till höger är till det nya badrummet och tvättstugan. Där var vårt förråd tidigare och jag lovar er att större kaos än detta rum har nog aldrig skådats. Synd att det inte finns några kort från det.Nu syns det lite av det som ska bli Adams rum. Vi snurrade på det lite och det gamla badrummet blev hans nya rum.Nu är dom nya dörrarna på plats och nu ska det spikas upp pärlspont a`la Brandenskivan. Hur bra som helst, ingen kvistlack behövs heller.Ja och så här ser det ut nu i detta hörn. Ett gammalt bord som jag målat, en fönsterkarm som det sitter spegelglas i och en ljusslinga runt.Men jag lovar att det flyttas om flitigt med alla möbler och prylar här hemma. Lampan i fattigmanssilver fick jag av Katarina och Hans när jag fyllde 40 år. Den är så fin tycker jag. Jesusstatyn är efter farmor och ängeln har jag fått av mamma en gång.

Nu ska jag duscha och sen ska jag till polisen för att göra nytt körkort, hämta Filippa som ska klippa sej, handla, städa och tvätta och laga mat. Ja, jag är ledig idag. Bäst jag skyndar mej nu om jag ska hinna med allt.
Ha det gott.

Kramis Åsa.

4 kommentarer:

 1. Såna där kort har vi också! Visst är det kul när det är klart och man har före- och efterbilder så man ser att det faktiskt händer något. Ibland står det stilla. /Jenny

  SvaraRadera
 2. Ja oj va mycke sånt man har gått igenom med allt vad det innebär med renovering av hus.
  kul med före o efter bilder.
  kram
  ninni

  SvaraRadera
 3. Gud va det är kul med före och efterbilder!!Jag har oxå fotat våran renovering, kanske dags att lägga in några!! Visst har du tonat håret mörkt?? Jättefint!!

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa! Jörgen skvallrade om att du bloggade! Roligt att läsa om någon man "känner" som har likadan stil hemma som en själv! =) Jättefint! /Caroline på lidl :)

  SvaraRadera