måndag 8 juni 2009

Stylat x3.

Go`morron!
Idag blev det upp före tuppen, halv sex. Grabbarna skulle med tåget halv sju i från stan. Dom ska åka till Malmö i tre veckor och hälsa på deras pappa som bor där. Gissa om det känns konstigt att dom ska vara borta så längen och Jacob han blir kanske borta längre ändå.

Det var mycket som skulle tvättas och packas igår. Medans dom höll på med sitt så fick jag äntligen upp min kedja som legat på en hylla och väntat.Den satte jag i "veranda" fönstret i matrummet. Lite gamla kort och zinkstenciler nöp jag fast i klämmorna.Här syns dom lånade sofforna, svärmors. Men på onsdag ska hon flytta och då ska vi byta tillbaka. Hon har våran skinnsoffa och den är allt annat än vit. Visar kort på den när jag möblerat in den igen.Här sitter Adam nystylad. Han och Jacob rakade av sej allt hår nästan innan dom ska åka. Vi tog en bild för att se hur mycket det växt ut när han kommer hem. Man ser hur förkyld han är, ögonen är blanka av feber. Inget vidare att åka tåg i flera timmar då.En annan som också blivit klippt är Dollar. Han blev verkligen gullig och han ser ut som en valp, men han är 1 1/2 år. Ja nu dröjjer det väl ett tag innan vi ser både han och Evelina när inte Adam är hemma, snyft.

Filippa och jag har redan bestämt att vi ska ha tjejkväll med henne så att hon inte glömmer bort oss, haha.

Nu ska jag gå och gosa ner mej lite innan det kör igång med allt det vanliga här hemma.

Ha en bra Måndag så ska jag visa er vid ett senare tillfälle vem jag ska träffa och vad vi ska göra idag.
Kramisar Åsa.

2 kommentarer:

 1. Hej
  ja jag förstår att det blir tomt=((
  Du har så vackra barn!!! Jättefina bilder , det är så roligt när man hittar saker som man nästan glömnt bort..
  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Hej svärmor =)
  Skulle väl aldrig glömma bort er!! Jag och Dollar är ju inte i malmö, vi är ju bara 3 mil bort =) klart vi kommer ses ändå! =)
  Puss och kram

  SvaraRadera